maanantai 4. helmikuuta 2013

JAE 54. PILKKIKAUSI KÄYNTIIN

3. helmikuuta 2013

Sunnuntaikalastus on leppoisaa. Aamulla väsytti, väsytti niin että teki pikkuisen mieli feidata suunniteltu pilkkireissu, onneksi tulin järkiini ja otin hyvän otteen niskasta ja painuin kahvinkeittoon. Soitin alakertaan Jaskalle ja sen jälkeen Ropsulle. Ropsu on hyvä duunikaveri, oltiin lauantaina haettu miehelle pilkkivermeet ja nyt tavattaisiin satamassa.
   Lompsittiin Jaskan kanssa Naistenlahteen, siellä jäällä vastaan käppäili Ropsu. Aloitimme pilkinnän satamasta. Ensimmäisenä kalan sai Jaska, ahven oli Jaskan kauden avauskala.
Naistenlahden Jaska
Seuraavaksi minun morria puri vuoden kalabongaus numero kolme, ahven.
Pikkutirrejä

Ropsu alkoi juoda teetä ja syödä evästä kun pari ahventa keskeytti ruokahetken. Reissu oli täten pelastettu, kaikille saalista.

Ropsu perkuuhommissa.

Aurinko alkoi paistaa, kukaan meistä ei ollut tajunnut ottaa aurinkolaseja mukaan, lähdimme satamasta suurelle ja mahtavalle Näsijärvelle. Siilinkarin kahvilaan marssi jäällä suuri määrä tamperelaisia, me asettauduimme jättömaan edustalle pilkkivapoinemme.
Yksi kairaamani reikä käyttäytyi hassusti, se pulppusi vettä oikein olan takaa, tuli fiilis: "Mä taisin nyt jotenkin mokata."
Pulputi pulputi.
Pilkkilodjukin alkoi kellumaan kun reiästä vaan vettä pulppusi, lopulta vedentulo lakkasi, hieno lätäkkö siitä syntyi.
Hyvä lätäkkö
Vedentulo lakkasi, kalantulo ei edes alkanut. Palasimme takaisin satamaan, sieltäkään ei piru vie tullut enää kalaa, ninpä sitten jossain vaiheessa lähdettiin takaisin kotia. Pääasia että kausi avattiin ja boonuksena saalistakin vielä saatiin, ei kun ensi kertaan!

Urbaanit pilkkimaisterit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti