sunnuntai 20. tammikuuta 2013

JAE 51. CELCIUKSIA -27

18. tammikuuta

Aamulla oli kylmä, -27 astetta. Heitin lapset hoitopaikkoihin ja palasin kotiin heittämään kunnolla vaatetta päälle. Pitkät kalsarit, villahousut, goretexhousut, T-paita, merinovillapaita, fleece, villatakki, takki, sukat, villasukat, lämpösaappaat, sormikkaat, kintaat, kaulahuivi ja kaiken päälle vielä mummobaskeri. Kypärämyssyä ei piru vie löytynyt mistään.
 Minulla oli pikku tovi aikaa koittaa hc-kalastusta ennen joutumista töihin. Ekana suorin Mältinrantaan, pahalta vaikutti, suurin osa rannasta oli pitkälle jäässä vaikka vesi virtasi hyvää vauhtia. Eikun kansallismaiseman luo. Sielläkin oli melko jäistä.
Mahtaa sorsia paleltaa

Koita nyt tässä sitten kalastaa

Jatkoin matkaa Välikoskelle, siellä taatusti olisi vapaata vettä. Niin olikin! Välikoskea pommitin kevennetyllä puolisen tuntia, saaliiksi ei tullut kuin pohjaheiniä. Koska oli niin helvetin kylmä, ei virvelistä tarvinnut missään vaiheessa poistaa jäitä, jäätä ei kertakaikkisesti kerääntynyt mihinkään.
Sanomattakin lienee selvää että muita kalamiehiä ei näkynyt missään...
Välikoskea

Hitusen höyryää

Tamperelainen fallos

 Aikani kalasteltuani lähdin takaisin kohti autoa, oli pakko heittää parit heitot kansallismaisemallakin, piti myös ottaa pari valokuvaa lisää, huolimatta siitä että kuvatessa ei voinut pitää kintaita.

Taas kansallismaisema
Jatkoin matkaa vielä Mälttiin, sielläkin oli pakko koittaa ainoasta kalastettavasta kohdasta kalastusta. Nollareissu tuli, ei haittaa.
Mältinranta pakkasella


 Kylmä ei tullut missään vaiheessa, hiukset vaan vähän harmaantui...

Meikäläinen tunnin kalastuksen jälkeen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti